Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2017 22:42 - Посланието на Извънземните рептили с бурята в Румъния и тайната на река Tibisis и на изчезналите римляни!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3356 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 22.09.2017 11:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
За да напомнят на полатинизираните обезпаметени българи в Румъния,че тия земи и население преди падането на България под турско робство са изконни 100 % Български и това се е съхранило и знаело до преди сто години,Извънземните докато шетаха с бурята из Сърбия спретнаха и завъртяха набързо и едно кротко сто километрово в час ураганче – съобщение над Румъния,и ни го пратиха за разсекретяване за просвещение първо на Българите в България,защото българите в Румъния няма хич пък да разберат какво им казват от Горе!

Осем души загинаха и над 60 бяха ранени в страшна буря, която се разрази в неделя вечерта в Западна Румъния, предаде ТАСС, цитирайки румънската агенция Медиафакс. В Тимишвоара жена бе убита от паднало дърво, а минувач от рухнал билборд. Жертви и много ранени има в градовете Бузиаш и Бистрица Несеуд. 
  
Ето какво пише на оригиналното апокалиптично писмо в код чрез Свещеният шифър от статията    
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
 
 
РУМЪНИЯ=МУРЪИЯ=Мария – 
което е името на Майката на Божия Български жречески род Дуло – Мария Магдалена: 

Майка на Дуло=Майка Дуло=МакДуло + Н (кодировъчен назал)=МакДулон=Макдалена
 
Мария Магдалена=Мария Майка на Дуло 

агенция ТАСС на=агенция на Диана и Исус=агенция на Дионисис –  
агенция на приносители на разпръснатия сред всички племена в Руската империя Български феноменен Божествен генен имплант чрез генно – инженерните културно – цивилизационни отряди на Дионисис от феноменните жречески потомци на Исус и Богиня Диана,Мария Магдалена   

агенция МЕДИАФАКС на=агенция на Богиня Майка Диана и Иса 
 
И въобще всички информационни агенции по света носят чрез кода на Свещения шифър зашифрована информация за Божествения феноменен ген на Исус и Богиня Диана, приносители на който са интелектуалните творчески и управленческите елити на всички народи  

АГЕНЦИЯ за=АГЕНТСИЯ за=за Гена на Диана и Иса 

И ето и основния документ,писан в центъра на събитията – името на град Тимишвара,за името на който учените казват,че официално историческото име на града идва от унгарското название на река Тимиш, (латински Tibisis, Tibiscus,и още Teyss), и думата за крепост vбr, а местните немци наричат града Темешбург по името на реката,чието име идвало от името на древното римско селище на това место...

image
  
Римски войници на река Tibiscus,
 
Това е познатата десакрализирана омагьосана семантична въртележка на обесняване на етимологията на обектите : примерно съвременният град е кръстен на реката,която се оказва,че е кръстена на древното селище,възникнало на това место, а името на древното селище идвало от близката река,името на която по всяка вероятност идвало от древното селище на това место ...,и като кажем "стоп!",и питаме а имената на двата обекта от къде идват и на кой са кръстени,и по – конкретно какво е Тимиш или Тибиш, Tibisis, Tibiscus и още Teyss, и почват разни опростачени травиални първосигнални сравнителни стъгмистики и отъждествявания с каквото им падне от местните езици и диалектни обяснение от всички възможни сфери и дейности на човешкия живот и етносна битност,от които винаги могат да се изкарат всякакви унаподобявания и приемливи варианти,с който метод обаче също толкова успешно могат да кандидатстват за авторство на предците им и не само всички околни народи,което и правят със същия успех нашите комшии,ами и всякакви други по – близки и по – далечни,като например японците от далечна Япония, ако рекат да го правят с претеции към България! 
А има само един верен вариант и обяснение на всички имена, и той е единствено чрез Свещения шифър с който се откриват имената, титулите и параметрите на Българските Богове Демиурзи във всички тия топонимни и други документи,и се парафират, легализират и лицензират от единствената висша и последна безапелационна инстанция – Божествената! 

А в интригата с генезиса на името на Тимишвара и река Тимиш се включва още едно странно обстоятелство, и то е че името на града Тимишвара го обесняват официално и с обичайния хлъзгаво – обтекаем описателен анонимен "топоним" – "град на Тимиш" ,
въпреки че през него тече абсолютно друга река – Бега,а самата река Тимиш преминава на повече от 10 километра от града,като учените се чудят как да замажат ситуацията, като етимолозите влизат в длъжностната характеристикая на хидрогеолози и твърдят умно по научномо,че наверно в древността реката е текла през това место!
Това обстоятелство идва ясно да покаже,че и реката,и градът,не са кръстени един на друг, а са кръстени на нещо друго – нещо трето извън тях, и което е много важно това друго нещо,за да носят тия два основни обекта по тия места неговото име! 
И още нещо важно – улисани в етимоложката суматоха по този казус, учените гузно и тарикатски пропускат да анализират и кажат какво означава самото име Тимиш!

И само сърбите се осмеляват да предположат,че името на реката означавало наверно тъмна, мътна река, защото като придошли водите от дъждовете реката потъмнявала!
Велико откритие и абсолютна етимоложка логика!
Има ли река на света,която да не помътнее и потъмнее, когато дъждовете я пълнят, та по тази логика всички реки трябва да се казват Тимиш!
И всички реки наистина са съименници с река Тимиш, но по друга аналогова висша постулатна причина, която разкриваме във всичките ни статии, ще разкрием и сега.

Ето на какво важно нещо реката и градът, нещо трето което е извън тях и което е много важно, са кръстени реката и града в древността от тия прословути римляни,които защото били върли езичници,би трябвало да кръстят тия сакрални за тях и важни първоразредни обекти на някои от многобройните си езически богове!  

Да ги потърсим тия многобройни и нечисти по християнските апологети и историци и анатемосани от тях, езически богове на древните римлани!  

Ще ги потърсим задължително в прототипните имена на реката, където те са архивирани!

Teyss=Диана и Исус 

Tibisis=Богиня Диана и Исус 

Tibisis=ТИБИСИС + Н (кодировъчен назал)=ТИБИСИСН=БИСИСТИН=БЕЗИСТЕН
  
Tibiscus=ТИБИСКУС=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исус

Tibiscus=ТИБИСКУС=Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА

Ами разсекретените документи доказват категорично и безапелационно,че върховните Богове на древните римляни наистина са били безброй много и върли езичници! 
 
Ще уточним колко безброй много са били тези езически  Богове и как се казват! 
 
БЕЗБРОЙ МНОГОТО езически Богове са=езически Богове са Бог Иза и Богиня Матара 
 

А скачайте и анатемосвайте сега, невежи църковни отци и догматично оковани  и душевно обримчени религиозно фанатици, срещу Сакралното Българско езичество, реалните и рационални Боговете и идолите на което са Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, Която е Мария Магдалена,манипулирана като Света Богородица! 


Оказва се,което го знаехме предварително, че всички многобройни езически Богове на древните римляни са само двама и Те са Господ Бог Отец Исус Демиургът и Великата Богиня Майка Диана Съ – Демиургът, Които се явиха при последното им новепохално аватарно прявление преди 2000 години на Българите в Тракия в образите на Исус Христос и Мария Магдалена! 
 
От разсекретените документи по – горе се вижда,че древните римляни са кръстили реката на Боговете Демиурзи и на Техните феноменни Жреци – Канове, които са Техни генетични потомци от жреческата династия от Техния първосътворенчески  Светилищен комплекс и Първосвещен Храм Безистена в Първопрестолния Божи град Ямбол!
И защото Боговете са Българи,съвсем естествено и логически техните феноменни потомци – жреци, да са Българи и те, което е и!

И което документира пак безапелационно,че тия вездесъщи римляни,които пребивавали все по тия наши земи или ходели да строят по целия свят невиждани феноменни светилищни строителни чудеса, и са построили тия селища около Темишвара и в цяла Румъния и са кръстили реката с тия свещени имени,не могат да бъдат никакви други,освен Българи!
Каквито и са,каквито са и Боговете Демиурзи, каквато Българска империя е и цялата т.нар. "Римска империя" с всичките ѝ световни уникални духовни и материални достижения,за които съвременната високо технична и технологична цивилизация не може и да мечтае дори!
И най – хубавото е,че тази Българска империя е Свещената Световна Българска империя! 

image
+
image
+  
image 
И още по – хубавото и съвсем неслучайно нещо е,че Боговете Демиурзи са Българи,а ние Българите сме техни феноменни генетични потомци от техния жречески род Дуло,на който те положиха новият генно – инженерен цивилизационен цикъл с новоепохалната си потомствена генерация,чийто родоначалник е техният първороден син Павел!
Което е свръххубаво,чудесно и прекрасно,или обобщено казано – Божествено!

БОЖЕСТВЕНИ=Бог Исуж и Богиня Диана  
 
ЧУДЕСНО е с=с Диана и Исуш 

ОБОБЩЕНО КАЗАНО от=ОБОБШТЕНО КАЗАНО от=КАЗАНО от Богиня Диана и Бог Иза 

ОБОБЩЕНО КАЗАНО от=ОБОБШТЕНО КАЗАНО от=от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Бог Изуш
казано от феноменните Български жреци,генетични потомци на Исус и Мария Магдалена, които жреци са наши генетични Предци преминали временно в Божие служение в състава на Вси Светии,които са все Българи 

 
Разсекретяваме и производното от тия свещени хидроними сегашно непонятно име на река Тимиш : 

ТИМИШ=Диана Ма (Майка) и Ешуа=Ма (Майка) Диана и Ешуа=Мат и Диана
 

Ето и основният документ,писан от Извънземните по време на бурята в центъра на събитията  – името на град Тимишвара, и кръщелният акт на град Тимишвара,в замяна на което си вземаме никак несимволично сами без да питаме ключовете на града (ако се забавим,скоро румъно – българите в открадната от България изконна Българска земя Румъния ще ни молят коленопреклонно да ги вземем и тях под опекунството ни, ама ще трябва да чакат на опашка!), и всичко в Румъния, защото ни е законно Бащино и Майчино Божие наследствено културно – цивилизационно и генно – инженерно наследство!  

ТИМИШВАРА=Богиня Матара и Ешуа 

ВСИЧКО В РУМЪНИЯ е на=ВСИТШКО В РУМЪНИЯ е на=е на Бок Исуш и Богиня Матара    

ВСИЧКО В РУМЪНИЯ е на=ВСИТШКО В РУМЪНИЯ е на=
е на Кан (Жреци) на Бок Исуш и Богиня Матара –     
поредният безапелационен документ,потвърждаващ това, което ви казахме по – горе, че всичко в Румъния е на Свещения Божи народ, защото ни е законно Бащино и Майчино Божие наследствено културно – цивилизационно и генно – инженерно наследство от нашите Предци и от Боговете ни!  
 
Стана ли ви ясно,защо никой високоавторитетен академичен етимоложки изследовател на името на реката не прави и най – малък опит да го анализира и обследва дори и по официалната десакрализирана методика и постулирани правила?
Ами щото се видя,че както и да го разчленяват и премятат, десакрализират и неглижират и нихилират, крайният резултат ни води издайнически все при Българските Богове!


Бурята убила хора и нанесла големи поражения и в градовете Бузиаш и Бистрица Несеуд.

– Защо?
– За да ни изпратят сценаристите – Извънземни и Светии от Вси Светии, поредния документ към нашия комплект от нотариални актове,както и все повече да познавате Боговете ни! 
– А защо жертват невинни хора за тези постановки? 
– Първо не се знае от непосветените невинни ли са,а най– важното е че така се попълва по график Божието население в Тяхното измерение. 

БУЗИАШ=БА ИЗУШ=Бог Изуш
  
НЕСЕУД=ЕС ДЕУН=Иса и Диана 

БИСТРИЦА=БИСТРИТСА=Братя от Диана и Исус  –
генетичните феноменни Братя от жреческото родословие на Исус и Мария Магдалена, които са жертвената гилдия на Всемирното Бяло Братство, които са пермаментните обекти на геноцидно преследване от заговорниците срещу Българите, които са техните кръвни родственици от изроденото Черно Братство – потомци на Исус и Мария Магдалена, получили черните отрицателни роли от Тях в транс – епохалната реалити екстремална драматизация "Българите и човешката цивилизация". 

И още нещо за Божиите династични потомци в Румъния от следващата информация за 
този изконен Български град в руската википедия:

...в XV веке город Темешвар некоторое время служил резиденцией великого Яноша Хуньяди (1387 – 1456)
Темешвар был первым городом Венгерского королевства, который получил собственный герб (1365) : на нём был изображён дракон, возможно, символизировавший побеждённую богомильскую ересь.    

Ето категоричният Български династичен произход на поредният жертвен Български династ от Дуло от генеалогията на Исус и Мария Магдалена, архивиран в имената му, в които от пръв поглед в Хунияди прозира хунският – сиреч Ханският,Канският – Жреческият му Български произход : 
   
ХУН=КУН=Хан=Кан – Жрец

ЯНОШ=Ешуа  

Hunyadi Jаnos=ЯНОШ ХУНИЯДИ=Хан (Кан,Жрец) на Ешуа и Диана  

В сръбските анали Янош е познат като Сибињанин Јанко,Сабинянин Янко : 
 
САБИНЯН ЯНКО=БОК ИСА=Бок Иса 

САБИНЯН ЯНКО=КАН БО ИСЯ=Кан (Жрец) на Бог Иса 
 
И етносният произход на Янош Хунияди в латинската му жреческа Българска индексация: Ioannes Corvinus : 

Ioannes Corvinus=Кан (Жрец) и Сар (Цар) на Бог Иса  

Ioannes Corvinus=Бурк (Българин) от Исус   

В латинското име на изявения Български военачалник и защитник на Българските извъндунавски земи и население,е имплантиран и рептилския символ на неговия жречески произход от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена, който хералдически символ е животинският змейско – рептилски календарен символ на змия,змей и всички 12 змейски синонима от Древно – Българския календар,какъвто рептилски символ има и градският герб на Тимишвара от 1365 г с изобразен дракон,който е най – древно познатия символ на Боговете – Демиурзи, онаследен от Техните генетични потоми от Дуло:

Ioannes Corvinus=Кан (Жрец) на Исус Вер (Змей)  
 
image


Синът на Хуниади – Матьяш Корвин,бил корован за унгарски крал  

МАТЬЯШ КОРВИН=Кан (Жрец) на Ешуа и Богиня Матара 
 
...и т., и т.н, и т.н...,колкото и да продължаваме да вадиме безкрайните информационни масиви,които са архивирани в Акаши,който е Централният Вселенски компютър и информационен център Безистена в Ямбол,те всички ще документират категорично,че всичко в Румъния,както показахме и в Сърбия,Хърватия и Босна и Херцеговина, както документирахме с ураганите с Божиите имена и в Америка, и въобще по целия свят – ще документират, че всичко по света е на Българските Богове,сиреч наше – на Българите!
Щат не щат и румънците скоро време ще признаят, че всичко при тях е Български генно – инженерен и цивилизационен продукт и ще драпат да се отъркат у Божия народ – Българите и се ползват с нашите протекции и егида и ходатайстване в Съдния Ден пред Боговете ни!

И нещо много важно и напълно естествено казваме пак: 

Където и да удари бурята в Румъния – митичната земя на даките Dacia ,накъдето и да се насочи, все по такива емблематични и христоматийно Български топоними ще бъде,и не само Български (все пак цяла Румъния до преди 600 години е била изконна Българска територия и население), и още повече Божествени, защото всички те са съставяни от Българските жреци по Божиите имена и титули от Свещената матрица с имената и титулите на Българските Богове.  

Dacia=ДАЧИЯ=Диана и Ешуа     

МАТРИЦА 
от имената на=от имената на Матара и Иса 

image
  
Римски войници на река 
Tibiscus,което визуално кодирано описателно – обяснително послание след разкодирване ни съобщава кои и какви са тези войници:  

РИМСКИТЕ ВОЙНИЦИ НА РЕКА ТИБИСКУС=
РИМСКИТЕ ВОЙНИЦИ са Кан (Жреци) на Бог Кристос= 
РИМСКИТЕ ВОЙНИЦИ са Кан (Жреци) на Бог Исус от Тракия   

А всички страшни и жестоки римски войници – "завоеватели и поробители" на народите по целия свят са всъщност ето какви: 
 
РИМСКИ ВОЙНИЦИ=РИМСКИ ВОЙНИТСИ=Кан (Жреци) на Исус и Богиня Матара
всички визуални и писмени исторически документи за ястребовия харт – милитаристичен завоевателен образ и характер на Римската империя и на римските легионери, са тотална фалшификация на фалшификаторите на Свещената Българска Империя и на Българската световна история, представящи святите и праведни освободителни и културно –
 цивилизационни мирни феноменни отряди на Българските жреци от феноменни поети, певци, музиканти и танцьори, творци на изкуствата и феноменни инженери и строители на огромни мегалитни скални светилищни комплекси за творене на духовни и материални чудеса на тях, лечители чудотворци и всякакви екстрасенсни пси – енергетични специалисти – ясновидци и пророци, вълшебници и магове, членове на отрядите на Дионисис (Диана и Исус) носещи освобождение, просвета, култура и цивилизация и феноменни духовни и и материални богатства и блага на народите по целия свят –– в абсолютно извратен и фалшив коренно погрешен и обратен неверен образ! 
image

Ето го отново Българският хералдически днастичен знак и символ на Дуло – дракона,с който даките толкова се гордеят!

image
 
Да прочетем посланието на комиксовия видео – файл: 

ЧЕРВЕН ЖЪЛТ и СИН ДРАКОН=ТШ
ЕРВЕН ЖЪЛТ и СИН ДРАКОН=
Кан (Жреци) и Шаре от Рода Дуло на Богиня Диана и Исуж  

ЧЕРВЕН ЖЪЛТ и СИН ДРАКОН=ТШЕРВЕН ЖЪЛТ и СИН ДРАКОН=
Кан (Жреци) и Шаре от Рода Дуло от БЕЗИСТЕНА  – 
на това картинно послание пише в код,а вече и в прав разсекретен текст, че племенната аристокрация и Духовните водачи и Царе на това тракийско племе са Българските жреци от рода Дуло на Българските Богове Демиурзи от Първосвещения планетарен светилищен комплекс и храм Безистена в Ямбол,чиято родова жреческа херметична хералдика е Змей,Дракон, и които Български първенци на тракийското племе даки са точно т.нар. "римляни" ! 

ДВА СИН И ЧЕРВЕН ДРАКОНА=Богиня Диана и Исуш Вер (Змей) от Дракия 

image
IMPERIM CIVITAS – Империя държава или Държава на Империята – послание от феноменните ни Предци – Жреци, за същността и статута на т.нар. "Римска империя", която е фалшифицираната на книга и с геноцид над Българите и с тотална цензура на писмените документи и поголовно крадене на произведенията на изкуствата и унищожение на материалното феноменно богатство и култура на Свещената Българска империя! 

IMPERIM CIVITAS на=на Бог Исус и Богиня Мат Мария 

А и където извън Румъния се насочи посоката на поредното апокалиптично Божие послание или нашето изследване, все по Български Божии места и имена ще се случва  – ето например поредното написано черно – на бяло послание със земетресението в Пуебло – Мексико където апокалиптичният печат удари според план – графика на Властелините на природните стихии ! 

 – справка кой е Пуебло в блога ни с парола на търсачката "безистена и Пуебло"  
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И отново една строга доброжелателна превенция от Извънземните,програмисти и оператори на всички урагани,земетресения и всякакви природни стихии и бедствия, и които са все нашите Предци феноменни Жреци – Вси Светиите на Исус и Мария Магдалена, във връзка с това четиво и всички други просветителски лекции от блога ни: 

 
– Това Слово,което четете при нас,не е обикновено слово!
То е Живото Слово на Живата вода,изворите на която Боговете ни отвориха отново за Българите! 

Благославяме всички прочели поста,и да не го разбират дори! 
Щом сте прочели вече поста,то значи Словото е влезнало вече необратимо и безусловно във вас и работи върху вашата енергийна био – процесорна система в посока на нейното подреждане в живототворяща структура!
Което е прекрасно!
Работи в посока за вашето просвещение и енергийно пречистване и въздигане,което зависи обаче от вас,дали ще го проумеете с Душата и разума си и ще го развиете в положителна за вас посока,или ще трансформирате Словото безумно в поразяваща черна лъчиста енергетика върху кармата ви!   
Което означава да сте положителни и добри Души и човеци.

Вече сте вербувани от Жреците Светии на Боговете ни за Техни агенти и емисари и отърване от тази Тяхна безусловна и безалтернативна хватка,която ви води към Живата вода и Вечния живот – отърване вече няма за вас от спасителната им хватка!     

АГЕНТИ от=от Гена на Диана
 
ЕМИСАРИ на=на Мария и Иса
 
СПАСИТЕЛНА ХВАТКА на=на Бог Исус Ел (Змей) и Бокиня Диана     

СПАСИТЕЛНА ХВАТКА на=на Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исус и Бохиня Диана 
 
image

ЖИВА ВОДА=Бог Ежуа и Богиня Диана 

ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ежуш и Богиня Диана  
  
Затова е необходимо ако сте Българи с IQ > 70,независимо на кой полюс на душевната чистота се намирате,да започнете да се самообразовате в нашия блог с повече от 920 екранизирани статии. 
Бъдете благословени и започнете с фундаменталните ни статии за Свещения шифър, чрез който се проумяват всички документи,защото това познание ще ви трябва скоро жизненоспасително!  
 
 
–– За неразбиращите нововлезнали в блога ни само упътване още веднъж: 

Извънземните рептили и въобще Извънземните,са Светиите от Вси Светии от Небесната армия на Българските Богове Демиурзи, които всички са наши генетични родни Предци – Българи, феноменни жреци от Божия род Дуло, чиято херметичната родова животинска календарна херадическа символика от всичките 12 змейски синонима показахме по – горе      

Ако някой е влезнал по средата или в края на часа на образцователната ни лекция и лингва – историческо упражнение по езикова археология, да седне тихо и кротко и да слуша внимателно. Ако нищо не разбира, защото наистина нищо няма да резбере, да не скача връз преподавателите и им държи сметка защо нищо не разбира, а да отиде в началните курзове за обучение в нашата Духовна Академия Форум на Безистена и в началото на 900 – те просветитилски статии на блога ни, и най – вече в статиите за Свещения шифър и кодировъчния речник, защото квесторите от Божието небесно войнство – Светиите, най – държат на примерното поведение на обучаваните в тяхната Академия...
  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И накрая за разбирачките на мъжката сексапилна мъжествена хубост и Божествена красота и на разбирачите и ценителите на изяшната женска сексапил и красота и Божествена хубост, ще ви предложим елитни и емблематични представителни модели от нашата колекция от Румъния, която е само от феноменни генетични потомци на Българските Богове Исус и Мария Магдалена, които модели са все прекрасен Български генно – цивилизационен имплант, защото Исус и Мария Магдалена вече знаете категорично от всичките ни повече от 920 екранизирани статии, в които Те ни се разкриват все повече и повече,че Те са Българи!
Или че Те са Български Богове,което е едно и също! 
 
ЕДНО И СЪЩО с=с Диана и Исуш    

Вижте Arsenium – изпълнителят на фоновата ни песен Rumadai
  
https://www.youtube.com/watch?v=EJ7WFyeHjZk&list=PLa5 aFdApZnIQ0aOnPr4OoIFjbYMZ3a9s 

image 

image
+
image
 
Ето тези красиви сини очи и аристократична Божествена красота са наследствени от ––

image

Исус и Мария Магдалена и са на Arsenium – Arsenie Todiraș от Кишинев, изпълнителят на култовата румънска песен Rumadai
 
Arsenium=АРСЕНИУМ=ЕСУ МАРИА + Н (кодировъчен назал)=
ЕСУ МАРИА  Н=Иса и Мария  
 
Arsenie Todiraș=Друид (Жрец) и Цар от Иса 
 
Нека си заприходим и следващия временно румънски, иначе постоянно изконен Български град Кишинев, който като столица на Молдова се знае официално и се помни от всички, че е Български град на откъснати от България Български изконни части !  

КИШИНЕВ=ВИК ЕШИ=Бок Ешуа
 


Познахте вече за Коя пее и прокламира в песента си, че е Българската Богиня Майка Българският чаровен певец,нали!  

Rumadai=РУМАДАЙ=МАДАРЙУ=Мадара 

Arsenium и Rumadai=Иса и Мадара Мария  

Arsenium е и румънският/молдовският Казанова, Дон Жуан и Ромео – нали трябва да бъде като Отец ни Павел, за когото в предния ни пост изнесохме документите му за новоепохален секс – символ и любовник № 1 на света заради мисионерската му задача,с която го натовариха Майка му Мария Магдалена и и Баща му Исус на Сеяч на Божието феноменно генетично семе по целия свят сред всички племена и народи!
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ето и оригиналният и лингва, и в кръв и в плът, прототип на секс – символа на всички човеци на новоепохалната човешка цивилизация: 
 
СЕКС СИМВОЛ=Кан (Жрец), Сина на Исус от Ямбол – 
Павел, синът на Исус и Мария Магдалена в статутата му и мисията му на новоепохалният Сеяч на Свещеното Божие семе по целия свят, и чиято му Божествена висша мисионерска характеристика сме ви разкривали в култовата свръхсекретна песен Sin Sin Sin на неговия феноменен култов идолен потомък Robbie Williams 

Robbie Williams - Sin Sin Sin
https://www.youtube.com/watch?v=WE7PJVZyBhU 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––    

Те затова и другите култови и емблематични световни идоли на мъжката универсална Любов носят и тези имена – 
 Ромео,Дон Жуан и Казанова, дефинирани обобщено от точния Български епитет за тези случаи – Любовчия и Любовник!  

РОМЕО=МОРЕО=Мария
 
ДОН ЖУАН от=от Диана и Ежуа 

КАЗАНОВА от=от ВОК АЗА=Бок Иза  

КАЗАНОВА=КАН ВО АЗА=Кан (Жрец) на Бог Иза  
 
ЛЮБОВЧИЯ=ЛЮБОВТШИЯ=Павел от Диана и Ешуа    

ЛЮБОВНИК=КОН БИВЮЛ=Кан Бавел=Кан (Жрец) Павел 

image
+
image

Arseniu și frumoși romвni – тази реклама на Българския Божествен генетичен имплант казва на румънски език,който е чудесен Български дериватен лингва продукт : 

Арсени и красиви румънки! ,

като категорийната дума красиви – 
frumoși,е съставена на румънски от Българките лингва конструктори от първоразрядните малки имена на Исус и Мария Магдалена : 
 
frumoși=ФРУМОШИ=Бог Ешуа и Мария  

Голяма работа сме Божествените феноменни Българи и Българки с главната буква Б, нали!   

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

По каналите на окултната обратна връзка, с която комуникираме с нашите феноменни родственици,получихме след публикацията на поста признателните благодарности и поздрави за нас и всички Българи от Арсени,които в режим на редакция ви предаваме: 

 
image

ARSENIUM I O ZONE=Мария и Исуз 


които автографи вградени в сърцето на дървото ни казват:

 Мария и Исуз ви обичаме!

image


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Търчиме от окото на ураганите и бурите и апокалиптичните страхотии и загинали хора и ужасни разрушения към песните и танците и любовната човешка и Божествена интимна сакралия – защото такъв е животът на Българите – феноменните Божии потомци, по неумолимия сценарий на трансепохалната драматизация "Българите и човешката цивилизация", по низините и върховете на екстремумите и падовете на която ни водят вече хилядолетия Любящите ни Майка Диана и Татко ни Исус,

ДРАМАТИЗАЦИЯ от=от Исуз и Матара Диана  
 

ЕКСТРЕМУМИ за=за Кан (Жреци) на Иса и Мат Мария 
 
Любящите ни Майка Диана,Мария Магдалена и Татко ни Исус ни водят вече хилядолетия по низините и върховете на екстремумите и падовете на живота, за да ни отгледат и закалят при екстреални реални условия и подготвят за Духовен разсад на всички народи и селектират най – здравите и читавите от нас за Духовни и универсални водачи и управници на всички народи за идващото задължително и безусловно Божие Царство на Любовта, Братството и Мира на Земята, което ще бъде наложено от Боговете ни с абсолютната и безприкословна безалтернативна тотална Диктатура на Земята!  

Абсолютната Диктатура на Любовта!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и екип Извънземни небесни специалисти по душевните пречиствателни операции и по природните стихии, които са все командвани от тях стихии, водени от Шефът на служба "Природни стихии и аварийни ситуации" Свети Николай Чудотворец, за който ще намерите кой е (Кан Атила,синът на Кан Авитохол, който е Павел) с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Свети Николай Чудотворец", "безистена и Кан Атила" .
Продуцентите на поредното апокалиптично послание и на днешния ни пост Мария и Исус и Те ...   
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!  
 






Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат!
21.09.2017 00:16
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–
пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675359
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!